USLUGE

Sve marketinške usluge
na jednom mjestu

Ne znate kako, što i gdje? Obratite se stručnjacima koji će za Vas osmisliti uspješnu strategiju oglašavanja na tržištu. Želite li digitalno oglašavanje, tiskane medije, radio reklame, TV oglašavanje ili media plan koji će obuhvatiti sve navedeno? Na pravom ste mjestu.

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama​

Marketing na društvenim mrežama otvara mogućnost tvrtkama da predstave sebe i svoj proizvod velikom broju kupaca uz niska ulaganja. 

Povezivanjem i komunikacijom s prijateljima (Facebook), prijateljima (Twitter, Instagram) i poslovnim partnerima (Linkedln) tvrtke upoznaju i utječu na ponašanje ove online zajednice. 

Najpopularnije online kampanje su Facebook i Google oglašavanje gdje se sadržaji dijele, klikaju, objavljuju, lajkaju i komentiraju, a dodatni benefit ovakve komunikacije su preporuke korisnika.

Marketing društvenih mreža izvrstan je alat za stvaranje svijesti i lojalnosti potrošača, stvaranje besplatne
baze kupaca, poboljšanje SEO optimizacije, viši rang na Google-u i povećanje prometa na web stranici.


Zakup medija

Zakup medija

Oglasni prostor za vas možemo zakupiti u svim medijima u Hrvatskoj: novinama, radio postajama, televiziji, plakatnim površinama i Internetu. 

Zakup medija može napraviti svatko, ali mnogi ne znaju da se zakupom oglasnog prostora putem agencije ostvaruju niže cijene i direktno smanjuju troškovi oglašivačke kampanje

Naša odgovornost je odabrati najefikasniji medij koji će ostvariti ciljeve vaše kampanje bilo da se radi o povećanju prodaje, promociji robne marke ili stvaranju imidža tvrtke. 

U dugogodišnjem radu, ostvarili smo partnerske odnose sa svim relevantnim medijima u Hrvatskoj. Osim odličnih komercijalnih uvjeta, naš tim medijskih stručnjaka osigurat će brzo plasiranje Vaše kampanje.

Odaberite kvalitetnu ponudu po konkurentnim cijenama!

Internet oglašavanje

Internet oglašavanje

U današnje vrijeme sve veći broj ljudi pretražuje Internet u potrazi za informacijama o proizvodima i uslugama koje namjeravaju kupiti. Usporedbom različitih ponuđača istog ili sličnog proizvoda donose odluku o kupnji. 

Internet oglašavanje postala je nezaobilazna stavka u budžetu svakog oglašivača. Obzirom na daleko niže troškove od klasičnih medija i detaljno ciljanje publike prema demografiji, navikama i ponašanju potencijalnih kupaca, Internet oglašavanje je višestruko isplativo

Niski budžeti omogućili su brojnim manjim tvrtkama da uspješno i jeftino predstave svoju ponudu na tržištu te budu konkurentni ostalim ponuđačima. Neovisno da li se radi o društvenim mrežama, bannerima ili promotivnim člancima, ovakve kampanje lako mjere povrat ulaganja i daju brzo vidljive rezultate. 

Ovisno o kampanji, Vaš oglas može biti prisutan na Internetu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu – bez prestanka.

Izrada web stranice

Izrada web stranica

Izrada web stranice ključna je za potpuni uspjeh Vašeg poslovanja. Web stranica je ogledalo Vaše tvrtke u digitalnom svijetu. Ona Vas predstavlja i promovira svaki dan, od 0-24. 

Možemo je smatrati najvrjednijim zaposlenikom Vaše tvrtke. Izrada web stranice podrazumijeva osmišljavanje kvalitetnog sadržaja i stvaranje vizualnog dojma koji će privući pažnju potencijalnog kupca. 

Moderan i učinkovit web dizajn otvara bezbroj mogućnosti. To je svojevrsni „prozor u svijet“ jer web stranica ulazi u dom potrošača i omogućava širenje poslovanja u druge zemlje.

Dizajn i tisak

Dizajn i tisak

Kako privući pažnju i na upečatljiv način prezentirati svoju ponudu potencijalnom kupcu? Dojam koji netko stekne u prvom susretu sa Vašim proizvodom, uslugom i tvrtkom je onaj koji će odrediti daljnji tijek vaše komunikacije. 

U svom nastupu na tržištu i svim koracima kampanje potrebno je biti dosljedan i prepoznatljiv kako bi uspješno komunicirali svoj imidž na tržištu. 

Kada je dizajn kvalitetan i inovativan ima veliku moć da nadahne i potakne veliki broj potrošača na akciju. Svaki dizajn je jedinstven i čini razliku između Vas i brojnih drugih ponuđača na tržištu. 

Kroz grafički i web dizajn te pripremu svih promotivnih materijala u svim formatima: jumbo plakati, statički banneri, letci, oglasi za tiskovine i za web, prenosimo Vašu priču i identitet kroz sve medije.

Marketinške kampanje

Marketinške kampanje

Cjelovito marketinško rješenje od ideje do izvedbe planova pravi je izazov za agenciju.

Marketinška kampanja najbolji je način da tvrtka stvori svjesnost i prepoznatljivost svoga branda, dosegne nove kupce, lansira nov proizvod i poveća prodaju.

U doba kada je tržište preplavljeno velikom konkurencijom važno je biti drugačiji od ostalih oglašivača i kontinuirano pronalaziti nove prodajne kanale.

Kvalitetan, inspirativan  i originalan sadržaj potrebno je prilagoditi svakom oglašivačkom kanalu posebno.

Uspješne marketinške kampanje svojom jedinstvenom porukom privlače pažnju potencijalnog kupca i ističu tvrtku u gomili drugih oglašivača.

DID TIM

Vidimo stvari drugačije

IDEJA

Neovisno o tome da li ste mala ili velika tvrtka, pristupamo jednako profesionalno kako bi Vam ponudili najbolje ideje kod osmišljavanja marketinške kampanje i provođenja istih. Bitno nam je da se prije svega upoznamo s proizvodima ili uslugama koje pruža Vaša tvrtka kako bi osmislili kampanju prilagođenu Vašim potrebama i ciljevima.

NADAHNUĆE

Inspiraciju pronalazimo u svakodnevnom životu i iskustvima ljudi, a prije svega se oslanjamo na dugogodišnje iskustvo u vođenju uspješnih marketinških kampanja.
Stalno pratimo sve aktualne teme i komunikaciju korisnika kako bi prepoznali potrebe potencijalnih kupaca kao i novosti u oglašavanju.

UČINKOVITOST

Tko kaže da se uz mali budžet ne može napraviti dobra marketinška kampanja?
Uz niska ulaganja ostvarujemo dobre prodajne rezultate. Ograničeni budžeti predstavljaju nam izazov jer zahtijevaju pomno planiranje i našu kreativnost.

POSVEĆENOST

Naša agencija je pravi izbor ako tražite nekoga tko će se u potpunosti posvetiti oglašavanju Vaše tvrtke i brinuti o najmanjim detaljima. Od samog osmišljavanja marketinške kampanje do realizacije i povratne komunikacije.
Najvažnije nam je da Vaša tvrtka ostvari zadane ciljeve.

Google ads oglašavanje
Google ads oglašavanje

SURADNJA

Započnite projekt s nama