USLUGE

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama​

Marketing na društvenim mrežama otvara mogućnost tvrtkama da predstave sebe i svoj proizvod velikom broju kupaca uz niska ulaganja. 

Povezivanjem i komunikacijom s prijateljima (Facebook), prijateljima (Twitter, Instagram) i poslovnim partnerima (Linkedln) tvrtke upoznaju i utječu na ponašanje ove online zajednice. 

Najpopularnije online kampanje su Facebook i Google oglašavanje gdje se sadržaji dijele, klikaju, objavljuju, lajkaju i komentiraju, a dodatni benefit ovakve komunikacije su preporuke korisnika.

Marketing društvenih mreža izvrstan je alat za stvaranje svijesti i lojalnosti potrošača, stvaranje besplatne
baze kupaca, poboljšanje SEO optimizacije, viši rang na Google-u i povećanje prometa na web stranici.


Zakup medija

Zakup medija

Oglasni prostor za vas možemo zakupiti u svim medijima u Hrvatskoj: novinama, radio postajama, televiziji, plakatnim površinama i Internetu. 

Zakup medija može napraviti svatko, ali mnogi ne znaju da se zakupom oglasnog prostora putem agencije ostvaruju niže cijene i direktno smanjuju troškovi oglašivačke kampanje

Naša odgovornost je odabrati najefikasniji medij koji će ostvariti ciljeve vaše kampanje bilo da se radi o povećanju prodaje, promociji robne marke ili stvaranju imidža tvrtke. 

U dugogodišnjem radu, ostvarili smo partnerske odnose sa svim relevantnim medijima u Hrvatskoj. Osim odličnih komercijalnih uvjeta, naš tim medijskih stručnjaka osigurat će brzo plasiranje Vaše kampanje.

Odaberite kvalitetnu ponudu po konkurentnim cijenama!

Internet oglašavanje

Internet oglašavanje

U današnje vrijeme sve veći broj ljudi pretražuje Internet u potrazi za informacijama o proizvodima i uslugama koje namjeravaju kupiti. Usporedbom različitih ponuđača istog ili sličnog proizvoda donose odluku o kupnji. 

Internet oglašavanje postala je nezaobilazna stavka u budžetu svakog oglašivača. Obzirom na daleko niže troškove od klasičnih medija i detaljno ciljanje publike prema demografiji, navikama i ponašanju potencijalnih kupaca, Internet oglašavanje je višestruko isplativo

Niski budžeti omogućili su brojnim manjim tvrtkama da uspješno i jeftino predstave svoju ponudu na tržištu te budu konkurentni ostalim ponuđačima. Neovisno da li se radi o društvenim mrežama, bannerima ili promotivnim člancima, ovakve kampanje lako mjere povrat ulaganja i daju brzo vidljive rezultate. 

Ovisno o kampanji, Vaš oglas može biti prisutan na Internetu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu – bez prestanka.

Izrada web stranice

Izrada web stranica

Izrada web stranice ključna je za potpuni uspjeh Vašeg poslovanja. Web stranica je ogledalo Vaše tvrtke u digitalnom svijetu. Ona Vas predstavlja i promovira svaki dan, od 0-24. 

Možemo je smatrati najvrjednijim zaposlenikom Vaše tvrtke. Izrada web stranice podrazumijeva osmišljavanje kvalitetnog sadržaja i stvaranje vizualnog dojma koji će privući pažnju potencijalnog kupca. 

Moderan i učinkovit web dizajn otvara bezbroj mogućnosti. To je svojevrsni „prozor u svijet“ jer web stranica ulazi u dom potrošača i omogućava širenje poslovanja u druge zemlje.

Dizajn i tisak

Dizajn i tisak

Kako privući pažnju i na upečatljiv način prezentirati svoju ponudu potencijalnom kupcu? Dojam koji netko stekne u prvom susretu sa Vašim proizvodom, uslugom i tvrtkom je onaj koji će odrediti daljnji tijek vaše komunikacije. 

U svom nastupu na tržištu i svim koracima kampanje potrebno je biti dosljedan i prepoznatljiv kako bi uspješno komunicirali svoj imidž na tržištu. 

Kada je dizajn kvalitetan i inovativan ima veliku moć da nadahne i potakne veliki broj potrošača na akciju. Svaki dizajn je jedinstven i čini razliku između Vas i brojnih drugih ponuđača na tržištu. 

Kroz grafički i web dizajn te pripremu svih promotivnih materijala u svim formatima: jumbo plakati, statički banneri, letci, oglasi za tiskovine i za web, prenosimo Vašu priču i identitet kroz sve medije.

Marketinške kampanje

Marketinške kampanje

Cjelovito marketinško rješenje od ideje do izvedbe planova pravi je izazov za agenciju.

Marketinška kampanja najbolji je način da tvrtka stvori svjesnost i prepoznatljivost svoga branda, dosegne nove kupce, lansira nov proizvod i poveća prodaju.

U doba kada je tržište preplavljeno velikom konkurencijom važno je biti drugačiji od ostalih oglašivača i kontinuirano pronalaziti nove prodajne kanale.

Kvalitetan, inspirativan  i originalan sadržaj potrebno je prilagoditi svakom oglašivačkom kanalu posebno.

Uspješne marketinške kampanje svojom jedinstvenom porukom privlače pažnju potencijalnog kupca i ističu tvrtku u gomili drugih oglašivača.

DID TIM

IDEJA

Neovisno o tome da li ste mala ili velika tvrtka, pristupamo jednako profesionalno kako bi Vam ponudili najbolje ideje kod osmišljavanja marketinške kampanje i provođenja istih. Bitno nam je da se prije svega upoznamo s proizvodima ili uslugama koje pruža Vaša tvrtka kako bi osmislili kampanju prilagođenu Vašim potrebama i ciljevima.

NADAHNUĆE

Inspiraciju pronalazimo u svakodnevnom životu i iskustvima ljudi, a prije svega se oslanjamo na dugogodišnje iskustvo u vođenju uspješnih marketinških kampanja.
Stalno pratimo sve aktualne teme i komunikaciju korisnika kako bi prepoznali potrebe potencijalnih kupaca kao i novosti u oglašavanju.

UČINKOVITOST

Tko kaže da se uz mali budžet ne može napraviti dobra marketinška kampanja?
Uz niska ulaganja ostvarujemo dobre prodajne rezultate. Ograničeni budžeti predstavljaju nam izazov jer zahtijevaju pomno planiranje i našu kreativnost.

POSVEĆENOST

Naša agencija je pravi izbor ako tražite nekoga tko će se u potpunosti posvetiti oglašavanju Vaše tvrtke i brinuti o najmanjim detaljima. Od samog osmišljavanja marketinške kampanje do realizacije i povratne komunikacije.
Najvažnije nam je da Vaša tvrtka ostvari zadane ciljeve.

Google ads oglašavanje

SURADNJA