DID MARKETINŠKI TIM

UPOZNAJTE NAS

MISIJA

Prepoznati i razumjeti potrebe svakog našeg klijenta. Koristimo najučinkovitije  marketinške alate s fokusom na prodajne rezultate.

VIZIJA

Usredotočujemo se na ono što vidimo u budućnosti i gdje vidimo naše klijente; svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših klijenata. 

Želimo biti dio priče o Vašem uspjehu

Našu marketinšku agenciju čini tim ljudi, marketinških stručnjaka različitih specijalnosti, koji neprestano prate trendove iz svijeta oglašavanja i brzo se prilagođavaju svim potrebama klijenata. Kod nas nema razlike jeste li velika ili mala tvrtka. Naš cilj je djelovati u najboljem interesu svakog klijenta te s velikom pažnjom raspolagati Vašim vremenom. Što nas čini drugačijima? Nikad ne prestajemo preispitivati našu najvažniju odluku: „ Hoće li ovo pomoći mom klijentu? “

Online oglašavanje, Facebook i Google oglasi, radio, TV, promotivni materijali su teme o kojima volimo razgovarati. Digitalno i tradicionalno oglašavanje pružaju bezbroj mogućnosti za oglašivače, a na nama je prepoznati najbolju. Naš posao je stvaranje cjelovitih marketinških rješenja. S dobrim konceptom i pravom marketinškom strategijom ispričat ćemo priču kupcu koja jasno govori zašto treba Vaš proizvod.

Seminari i radionice iz širokog područja medijskog oglašavanja prilika su nam za učenje i inspiracija za nove projekte. U doba Interneta kada se promjene događaju brzinom svjetlosti, a novost u trenu postane „jučerašnja vijest“ trudimo se uvijek biti spremni na promjene ponašanja i navika kupaca u budućnosti.

Od nas uvijek možete očekivati dobru ideju i kreativno rješenje, a planiranje medija nam je u malom prstu.

KORPORATIVNA KULTURA

Gradimo dugogodišnje  odnose s klijentima jer vjerujemo kako su povjerenje i međusobna suradnja pravi temelj poslovnih uspjeha.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Specijalisti smo za online oglašavanje s velikim iskustvom i znanjem tradicionalnih medija

Uvijek okrenuti budućnosti, pratimo novosti u svijetu oglašavanja i usmjeravamo svoje poslovanje trenutnim trendovima na tržištu.

Tradicionalne medije ne zanemarujemo jer još uvijek postižu uspjeh u brojnim oglašivačkim kampanjama.

Ovisno o ciljevima i publici kojoj se obraćate pronaći ćemo za Vas ključ uspješnog oglašavanja kako bi ostvarili najbolje rezultate i doprli do Vaših kupaca.

Bolje je naći malu, ali ciljanu grupu ljudi kojoj se obraćate.
Nema smisla nametati ljudima ono što im ne treba, to je na kraju
samo trošenje energije i resursa.

Seth Godin

KLIJENTI

Zahvaljujemo našim dugogodišnjim klijentima na ukazanom povjerenju