AKCIJE

IZRADA WEB STRANICE

Kvalitetna web stranica je ogledalo Vaše tvrtke u digitalnom svijetu. Ona Vas predstavlja i promovira svaki dan. Izrada internet stranica složen je i opsežan proces, koji zahtjeva puno znanja i angažmana stoga prepustite izradu svoje web stranice stručnjacima!

Iskoristite posebnu akciju
Izrada jednostavne web stranice već od 1.490,00 kn

FACEBOOK OGLAŠAVANJE

Facebook oglasi Vam zadaju glavobolju? Ne brinite, prepustite nama digitalni svijet. Ponašanje ciljne publike na Facebooku je ono što ovo oglašavanje čini interesantnim. Uvođenjem tih podataka prilikom podizanja i kreiranja kampanja Vašu poruku prenosimo direktno potencijalnom kupcu. Promovirajte svoju tvrtku uz niska ulaganja putem Facebook oglašavanja te ostvarite brze rezultate.

Preuzmite poklon bon u vrijednosti od 1.000,00 kn za izradu oglasa
i Facebook kampanje

OGLAŠAVANJE PUTEM GOOGLE ADS

Bilo da želite da se Vaši oglasi prikazuju korisnicima koji direktno na Googleu pretražuju pojmove vezane uz Vaše poslovanje ili Vam je draže da se Vaši banneri prikazuju korisnicima dok posjećuju najčitanije portale (npr. jutarnji.hr, vecernji.hr, 24sata.hr, dnevnik.hr i sl.), prepustite nam profesionalno vođenje kampanje. Kampanja uključuje izradu tekstualnih i responzivnih oglasa, ključnih riječi te bannera u svim potrebnim formatima.

Ostvarite poklon bon u vrijednosti od 1.000,00 kn za dva mjeseca
oglašavanja na Googleu

OGLAŠAVANJE NA JUMBO PLAKATIMA

Vanjsko oglašavanje izvrstan je način privlačenja potencijalnih kupaca koji puno vremena provode izvan kuće i žive brzim tempom. Dva tjedna je idealan rok da se postigne maksimalna primijećenost plakata. Jedna od najvećih prednosti jumbo plakata je što su postavljeni uz važne i frekventne prometnice.

Iskoristite zimsku akciju 
na zakup oglasnih površina u cijeloj Hrvatskoj

OGLAŠAVANJE NA CITYLIGHT PLAKATIMA

Osvjetljene reklamne vitrine idealne su za postavljanje vašeg oglasa na frekventnim mjestima.

Oglašavajte se na INA benzinskim postajama po povoljnim cijenama

OGLAŠAVANJE PR ČLANKA NA VODEĆIM PORTALIMA

PR članci sve su popularniji oblik online oglašavanja na portalima, posebno otkada veliki broj posjetitelja koristi AdBlockere kako ne bi vidjeli banner oglase. Cilj promo članka je da se ne doživi kao oglas već kao zanimljiv ili zabavan sadržaj koji donosi neku vrijednost za čitatelja. Članak možete objaviti na najposjećenijim portalima u Hrvatskoj po pristupačnim cijenama. Javite nam se za više informacija o ponudi.

Iskoristite promotivnu cijenu od
400,00 kn za pisanje profesionalnog novinarskog članka

TV OGLAŠAVANJE

Televizijskim oglašavanjem se u vrlo kratkom roku može dosegnuti daleko veći broj ljudi nego pomoću bilo kojeg drugog medija. Istraživanja su pokazala da je televizija medij kojem se najviše vjeruje. TV spotom ispričajte svoju priču i privucite pažnju porukom koju želite poslati potencijalnim klijentima o svojoj ponudi ili usluzi.

Iskoristite promotivnu akciju
14 emitiranja spota od 10 sekundi za samo 6.850,00 kn