O NAMA

TKO SMO

Želimo biti dio priče o Vašem uspjehu

Našu marketinšku agenciju čini tim ljudi, marketinških stručnjaka različitih specijalnosti, koji neprestano prate trendove iz svijeta oglašavanja i brzo se prilagođavaju svim potrebama klijenata. Kod nas nema razlike jeste li velika ili mala tvrtka. Naš cilj je djelovati u najboljem interesu svakog klijenta te s velikom pažnjom raspolagati Vašim vremenom. Što nas čini drugačijima? Nikad ne prestajemo preispitivati našu najvažniju odluku: „ Hoće li ovo pomoći mom klijentu? “

Online oglašavanje, Facebook i Google oglasi, radio, TV, promotivni materijali su teme o kojima volimo razgovarati. Digitalno i tradicionalno oglašavanje pružaju bezbroj mogućnosti za oglašivače, a na nama je prepoznati najbolju. Naš posao je stvaranje cjelovitih marketinških rješenja. S dobrim konceptom i pravom marketinškom strategijom ispričat ćemo priču kupcu koja jasno govori zašto treba Vaš proizvod.

Seminari i radionice iz širokog područja medijskog oglašavanja prilika su nam za učenje i inspiracija za nove projekte. U doba Interneta kada se promjene događaju brzinom svjetlosti, a novost u trenu postane „jučerašnja vijest“ trudimo se uvijek biti spremni na promjene ponašanja i navika kupaca u budućnosti.

Od nas uvijek možete očekivati dobru ideju i kreativno rješenje, a planiranje medija nam je u malom prstu.

MISIJA

Prepoznati i razumjeti potrebe svakog našeg klijenta. Koristimo najučinkovitije  marketinške alate s fokusom na prodajne rezultate.

VIZIJA

Usredotočujemo se na ono što vidimo u budućnosti i gdje vidimo naše klijente; svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših klijenata. 

KORPORATIVNA KULTURA

Gradimo dugogodišnje  odnose s klijentima jer vjerujemo kako su povjerenje i međusobna suradnja pravi temelj poslovnih uspjeha.

VJEŠTINE

Specijalisti smo za online oglašavanje s velikim iskustvom i znanjem tradicionalnih medija

Uvijek okrenuti budućnosti, pratimo novosti u svijetu oglašavanja i usmjeravamo svoje poslovanje trenutnim trendovima na tržištu.

Tradicionalne medije ne zanemarujemo jer još uvijek postižu pozitivne rezultate u brojnim oglašivačkim kampanjama.

Bolje je naći malu, ali ciljanu grupu ljudi kojoj se obraćate.
Nema smisla nametati ljudima ono što im ne treba, to je na kraju
samo trošenje energije i resursa.

Seth Godin

KLIJENTI

Zahvaljujemo našim dugogodišnjim klijentima na ukazanom povjerenju